Producten en diensten

Broyeur Benelux levert producten, onderhoud- en installatiediensten zodat je zelf je handen niet vuil moet maken. Wij verzorgen bijvoorbeeld de installatie van een (extra) toilet op de bovenverdieping, de zolder, de kelder of zelfs het tuinhuis. Daarnaast kunnen we ook al de zorgen omtrent onderhoud wegnemen, aangezien wij een gespecialiseerd team voor herstellingen en onderhoud klaar hebben staan.

Wat heb je nodig voor de installatie van een broyeurtoilet en pomp/vermaler:

    Een afvoer (afvoer van een wastafel of wasmachine is prima);
    Water toevoer;
    230V stopcontact.

Ook als de afvoer op een verder gelegen locatie aanwezig is, kun je veelal met producten van Broyeur Benelux gebruik maken van deze afvoer.

Aanbod

Wij bieden op onze webshop slechts een selectie aan van de meest gangbare producten, maar indien u andere noden heeft kan u zeker even contact opnemen.

Kwaliteit

Wij werken enkel producten van uitstekende kwaliteit, geproduceerd binnen Europa en gekeurd volgens CE-normen. Op deze manier kunnen wij kwaliteit blijven garanderen. 

Ervaring

Door onze jarenlange ervaring in onderhoud en plaatsing van broyeur-toestellen, voorzien wij jou van een uitstekende service en het juiste advies.