SANIWALL® Pro UP tegelbaar

De Saniwall Pro Up tegelbaar is een vermaler + Grohe inbouwelement voor het installeren van een wandcloset en eventueel douche, bidet of wastafel in een betegelde ruimte. 

 

100% Veilige betaling

 

Flexibele leveringen of afhalingen

 

Eenvoudig retourneren

De Saniwall Pro Up tegelbaar is een vermaler + Grohe inbouwelement voor het installeren van een wandcloset in een betegelde ruimte. Buiten de aansluiting op een wc kan deze unit met 3 aansluitingen ook afvalwater van een douche, bidet of wastafel afvoeren.

Het Grohe inbouwelement heeft een geringe breedte (500 mm), een reservoir met een dubbele spoeltechniek (3L/6L), een verchroomd bedieningspaneel en een stil en onderhoudsvriendelijk spoelsysteem. Het bovenste gedeelte van de Saniwall Pro Up is afneembaar voor eenvoudige interventie. Er is dubbele toegang tot het product: directe toegang tot de korf bij blokkade door oneigenlijk gebruik zonder demontage van het toilet en directe toegang tot het elektrisch gedeelte ter vervanging van onderdelen. Demontage van het toilet en loskoppeling van de vermaler is niet nodig.

Laag geluidsniveau: 47 dB(A) Inbegrepen: Sanibroyeur, Grohe inbouwelement, magneetsluitingen, terugslagklep, aansluitingen.

De standaard garantie op dit Sanibroyeur-product is vijf jaar.

Datasheet

Diameter toevoer
40 mm
Vermogen motor
400 W
Geluidsniveau
47 dB(A)
Toepassing
Toilet
Toepassing
Wastafel
Toepassing
Bidet
Toepassing
Douche

Specifieke referenties

Downloaden

Saniwall Pro Up Productsheet

Downloaden (430.5KB)
Commentaar (0)