Vermalers

Vermalers

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

SANIPLUS SILENCE UP

Dankzij het grote reservoir kan de Saniplus Silence Up Expert Line Up ingezet worden in badkamers met meerdere wastafels en een douche, wc of bidet. Deze fecaliënvermaler is bij uitstek geschikt voor verbouwingen en renovatieprojecten.

SANIBROYEUR® X2 UP

De SANIBROYEUR® X2 SILENCE UP is een strak vormgegeven fecaliënvermaler voor de installatie van een WC op elke plek waar een conventionele oplossing niet mogelijk is. Met slechts 46dB(A) behoort dit tot de stilste vermalers in de markt.

SANIPRO® XR UP

De Sanipro® XR Silence Up is ideaal voor het installeren van een complete badkamer. Het is een vermaal- en pompsysteem met 4 aansluitingen voor de afvoer van zwart en grijs afvalwater van een WC, een fontein of wastafel, bidet en een douche. Met slechts 46dB(A) behoort dit tot de stilste fecaliënvermalers in de markt.

SANIACCESS® 3

Compacte fecaliënvermaler met een geruisloze werking in een modern design, geschikt voor installatie van een (extra) badkamer met douche, WC en wastafel. Ideaal voor een bed & breakfast, kantoor, praktijk of salon aan huis.

Opvoerhoogte verticaal 5 meter en horizontaal 100 meter, via een afvoerbuis met diameter 22, 28 of 32 mm.

SANIACCESS® 2

Fluisterstille fecaliënvermaler met aansluitmogelijkheden voor WC én wastafel/fontein. Volledig toegankelijk door middel van twee afneembare deksels aan de bovenzijde. Bedrijfszekerheid is optimaal, dus ideaal voor een bed & breakfast, kantoor, praktijk of salon aan huis.

Opvoerhoogte verticaal 5 meter en horizontaal 100 meter, via een afvoerbuis met diameter 22, 28 of 32 mm.

SANIPACK PRO UP

Sanipack Pro Up is een vermaler voor wandclosets die achter een tussenwand past. Door zijn geringe inbouwdiepte is deze unit geschikt voor een discrete installatie. Met 3 aansluitingmogelijkheden is niet alleen installatie van wandcloset maar ook van een douche, wastafel of bidet mogelijk.