Vuilwaterpompen

Vuilwaterpompen

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

SANICONDENS PRO

SANICONDENS® Pro is een vuilwaterpomp voor condenswater afkomstig van een airco-installatie, van gas- en olieverbrandingsinstallaties met verbrandingswaardetechniek of koelapparatuur.

SANICONDENS BEST

Afvoerinstallatie voor het afvoeren van condensaat van cv-ketels en ontvochtigers. Eenvoudig te installeren. Geïntegreerd neutralisatiesysteem ter bescherming van de pomp tegen zuur. Geleverd inclusief complete installatiekit en terugslagklep.

SANIDOUCHE FLAT

Sanidouche Flat is een vuilwaterpomp met extra vlakke sifon, die het mogelijk maakt om op elke gewenste plek in huis een platte douchebak te installeren.

SANIDOUCHE + UP

De Sanidouche+ is een vuilwaterpomp voor huishoudelijk gebruik die discreet naast of onder een douchebak geïnstalleerd kan worden en hoogte kan overbruggen. Deze pomp is dus geschikt voor gebruik in kelders.

SANIVITE SILENCE + UP

Een krachtige vuilwaterpomp voor huishoudelijk gebruik. De Sanivite Silence+ kan afvalwater verpompen van een bad, douche, wastafel, bidet of spoelbak, maar ook heet water (tot 60℃) van bijvoorbeeld een wasmachine of vaatwasser.

SANISPEED + UPSSPUPSTD

De SaniSpeed Silence+ is een vuilwaterpomp voor toepassing in een (professionele) keuken of wasruimte met een zeer laag geluidsniveau van slechts 42 dB(A).